Vejfesten bliver bedre med et Partytelt

Partytelt samler naboer og venner

Det er bare hyggeligere at bo et sted, hvis man kender sine naboer – uanset om man bor i en etageejendom eller i et villakvarter. Det kan dog ofte være et problem at finde et sted at samle de mange mennesker, hvis man f.eks. vil holde en vejfest, gadefest eller gårdfest, spise et måltid mad sammen og bare hygge sig uden at skulle bekymre sig om lidt regn eller køligt vejr.

Vejfesten kræver samarbejde

Det kræver naturligvis en smule samarbejde og koordinering at stable en vejfest på benene, men hvis interessen bare er der, så lykkedes det som regel. Hvis en af beboerne på vejen allerede har et partytelt, så er det endnu nemmere, men ellers kan det være en god idé at købe et partytelt sammen. Det kan man gøre, hvis man har en grundejerforening eller måske bare en beboerforening. Så er det nemt at mødes og stille partyteltet op i tid til de andre beboere dukker op med lidt lækkert til grillen og noget at drikke.

Vejfest eller studenterfest
Har man allerede købt et partytelt, er det også nemt at aftale, hvornår de enkelte beboere kan låne partyteltet. På den måde har man altid et partytelt til rådighed, når man skal holde studenterfest, havefest eller blot skal samle gode venner og familie til en grillaften.

Partytelte til alle slags fester
Dancover er en af de førende leverandører af partytelte i Europa og har også et partytelt til vejfesten. På dancovershop.com kan du se de mange muligheder for at få et partytelt i den rigtige størrelse og kvalitet. Bemærk det geniale CombiTents hvor du kan få et partytelt, som er skalerbart alt efter antallet af gæster. På den måde har du altid et partytelt til både de store og små fester.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *