En eksamensfest skal da holdes i et partytelt

Et UNICI partytelt til eksamensfesten kan gøre en kæmpe forskel og gøre festen endnu bedre

Når huen i en eller anden farve endelig lander på hovedet af det unge menneske, skal det naturligvis fejres. Det gælder også en lang række andre uddannelser – både de boglige og de praktiske retninger. De fleste afslutter deres uddannelse eller læretid om foråret og hen mod sommeren, og så skal festen selvfølgelig holdes i et smukt partytelt. Her er der lys og luft og plads til både familie og venner hen over dagen – og til de unge hen under aften og videre frem. En af de mange fordele ved et partytelt er, at det er nemt at sætte op ude i haven – eller et andet sted – og der er plads til alle dem, man gerne vil feste sammen med. Et partytelt er fleksibelt og fås i utallige størrelser – og hvis antallet af gæster stikker helt af, så kan man bare sætte to eller flere telte sammen og skabe et stort selskabslokale med plads til både gæster, buffet, musik og dansegulv. Vi er også leveringsdygtige i mange af de andre ting, som du måske skal bruge – klapborde, klapstole, duge, varmeapparater, belysning, udsmykning til telt og stole m.m.

Hvilket partytelt passer bedst til din fest og dit budget?   

Vi har partytelte i alle størrelser, farver og materialer. Du kan vælge et klassisk partytelt i PE eller PVC, et FleXtents® foldetelt i polyester eller vores smukke UNICO partytelte, som er en kombination eller sagt på en anden måde: det bedste af to verdener. Et smukt UNICO partytelt skaber en skøn ramme til studenterfesten eller andre arrangementer – både de private og de professionelle. Med et UNICO partytelt får du et elegant partytelt med et let cover i en af mange klassiske farver. De fleste foretrækker et smukt hvidt partytelt, men her kan du også få et telt i rød, blå, sort, sand og flere andre smukke farver. Det samme gælder vores FleXtents® foldetelte, som heller ikke er begrænset til hvidt. Med et innovativt og elegant UNICO partytelt får du et telt med lette, holdbare og 100% vandtætte sidevægge samt tagdug i PVC/Polyester hen over en stærk stålramme. Sidevæggene giver dette partytelt et strejf af elegance og fornemmelse af fest – og de forskellige farver skaber en helt særlig stemning inde i partyteltet.

Vi tilbyder personlig service og rådgivning 

Partytelte fra Dancover hører til blandt de bedste, stærkeste og mest brugervenlige partytelte på markedet, men det store udvalg kan gøre det svært at vælge præcis det partytelt, som man har brug for. Derfor har du altid mulighed for at få råd og vejledning af vores professionelle rådgivere, som sidder klar til at hjælpe dig både via telefon, mail eller vores Chat. Det betyder, at du altid kan få svar på dine spørgsmål om partytelte og alle de andre produkter på shoppen – både før, under og efter et køb.

Reservedele forlænger livet på dit partytelt

Partytelte består af en række forskellige dele, som kan blive væk eller ødelagt af forskellige årsager. For at du kan få glæde af dit partytelt i så lang tid som overhovedet muligt, har vi en reservedelsshop, hvor du altid kan finde og købe de dele, som du mangler for at kunne bruge dit partytelt. Det gælder alle vores smukke partytelte, FleXtents® foldetelte samt de elegante UNICO partytelte: https://www.dancovershop.com/dk/products/partytelte.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *