CombiTents® partytelte er den mest fleksible løsning

CombiTents partytelt til livets store fester i haven m.m.

Vores populære CombiTents® partytelte er resultatet af en målrettet og innovativ produktudvikling. Baseret på vores mange års erfaring med partytelte og opbevaringsløsninger, har vi fundet frem til en kreativ og effektiv løsning på et meget almindeligt problem i forbindelse med partytelte; hvilken størrelse passer bedst til netop denne fest? Som det eneste telt på markedet er vores CombiTents® opdelt i sektioner. Det gør CombiTents® ekstremt fleksibel, og fordi du får op til 5 partytelte i ét, til noget helt enestående. Det betyder i al sin enkelthed, at du altid har et smukt og elegant partytelt, som passer til begivenheden – uanset om der kommer få eller mange mennesker. Fordi denne teltløsning er opbygget i sektioner, opstiller du lige præcis det antal sektioner, som netop det event kræver.

Et CombiTents® partytelt tilpasser sig dit arrangement

Vælger du et af vores mange klassiske partytelte, står du ofte med det problem, at teltet er for stort eller for lille til netop det arrangement. Med et CombiTents® partytelt kan du invitere det antal gæster, som du har lyst til, for dit partytelt er fleksibelt og kan tilpasses antallet af gæster. Det er ganske enkelt en god ide at købe et CombiTents® partytelt, for så har du et partytelt i høj kvalitet til alle dine fester og events de næste mange år. Og det er uanset, om du skal holde barnedåb, bryllup, studenterfest eller et 50-års jubilæum. Overvejer du at investere i et flot partytelt? Med et CombiTents® partytelt er du helt bogstaveligt dækket ind de næste mange år, næsten uanset hvad du skal afholde af fester og events. De innovative CombiTents® partytelte passer både til private fester og til professionelle events – og det behøver ikke være et enten-eller. Tag et kig på markedets mest fleksible partytelt, hvis du skal afholde en fest på et tidspunkt. Vi har konkurrencedygtige priser og hurtig levering, blot forudsat at varen er på lager.

De innovative CombiTents® partytelte gør det hele meget lettere

CombiTents® partytelte er fleksible og kan bruges til stort set alle slags arrangementer. Den store fleksibilitet bag CombiTents® partytelte skyldes mange forskellige innovative detaljer, men det er først og fremmest tagkonstruktionen, som er en lille revolution indenfor partytelte. Et partytelt, der er opdelt i sektioner, skal naturligvis være lige så vandtæt som mere traditionelle partytelte. Men det kræver en helt speciel tagkonstruktion. Vi er derfor stolte af at kunne fremhæve vores Triple Velcro Closure System, som vores kreative og dygtige designteam har udviklet. Det unikke system med et kraftigt PVC cover og Velcrobånd sikrer, at CombiTents® partyteltene er 100% vandtætte, uanset hvor mange eller få sektioner, du opstiller. Desuden består samtlige CombiTents® partytelte af en stærk og stabil ramme i galvaniseret stål. Endelig er partyteltene udstyret med Double Velcro Windstop ved døre og åbninger for at give den bedste beskyttelse mod vind og regn. Se det store udvalg af CombiTents® partytelte : https://www.dancovershop.com/dk/products/combitents.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *