Hold konfirmationen i et smukt partytelt fra Dancover

Der er plads til alle gæsterne ved konfirmationen i et stor og smukt partytelt

Når det bliver tid til at holde konfirmation i familien, så skal der holdes en god fest. Det gælder som regel også, hvis den unge vælger en non-firmation eller noget helt tredje til at markere overgangen fra barndom til ungdom. Det med de voksne rækker holder vist ikke helt længere. Men det kan ofte være svært at finde et godt sted i nærheden, hvor alle kan være – eller som er til at betale. Hvis man omvendt vil gøre det lidt hyggeligt og måske mere hjemligt, så kan et smukt og elegant partytelt være den rigtige løsning. Og nu mener vi ikke et af dem, man lejer – selv om det også kan være en god løsning. Som Europas største leverandør af kvalitetstelte til private fester og professionelle events, så er vores anbefaling naturligvis, at man anskaffer sig sit eget partytelt. Så har man det både til den kommende fest – og til de næste mange fester. Vi har også alle de andre ting, du skal bruge – bl.a. solide foldeborde og klapstole.  

Køb et partytelt til konfirmationen – og alle de andre fester   

Når man skal holde en konfirmation – eller en anden vigtig fest for familie og venner – så kan det være en god ide at holde festen i et partytelt hjemme i haven. Hvis man har sit eget partytelt, så betaler man kun for det en gang – så er det i princippet gratis hver gang. Blot skal man være nogle stykker om at samle stellet og montere coveret. Med lidt øvelser går det hurtigt. Et smart alternativ kan være vores populære FleXtents® foldetelte, som kan slås op på få minutter – og sættes sammen i det uendelige, hvis I skal være mange mennesker. Selv om det kan være fristende at leje sit partytelt, så skal du prøve at regne på, hvad det koster at leje i forhold til at eje. Bruger du dit partytelt et par gange om året, giver det faktisk god mening at have sit eget telt. Med dit helt eget partytelt har du altid teltet liggende klar, det er nemt at opbevare, og du er ikke afhængig af at skulle bestille i god tid for at være sikker på, at der er et ledigt telt hos udlejer.

Partytelte fra Dancover er markedets mest fleksible

Nu er det naturligvis ikke ale, der har plads til et stort partytelt i haven, men alt efter antal gæster, så har vi et telt, der passer – uanset om din have er stor eller lille. Et partytelt kan som udgangspunkt opstilles alle steder, hvor der er plads og nogenlunde plant. Sæt teltet op på græsplænen, på terrassen, på fællesarealer, på en parkeringsplads eller på en boldbane (hvis man får lov!). Et partytelt i god kvalitet skaber et dejligt rum, hvor man kan holde konfirmation og alt muligt andet, uanset om det er regn eller sol. Hvis du vil have et partytelt, som kan ændre størrelse alt efter festen og antal gæster, så skal du se nærmere på vores innovative CombiTents®. Vi har partytelte til de fleste fester og arrangementer – uanset om I skal være 10 eller 100. Husk at det er muligt at slå to eller flere partytelte sammen og skabe endnu mere plads.

Dancover tilbyder også alt det andet, du skal bruge til konfirmationen

Gå ind på dancovershop.com og se det store udvalg af smukke partytelte og foldetelte til din kommende fest m.m. Vi kan også levere meget af alt det andet, som man som regel skal bruge til den store dag: klapstole, foldeborde, gulve, tæpper, varmeapparater og belysning både til inde og ude. Kort sagt, vi kan være med til at sørge for, at jeres konfirmation bliver helt fantastisk. Vores Xperter er desuden klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål om vores partytelt eller nogle af de mange andre produkter. Kontakt os via telefon, e-mail eller Chat. Se vores store udvalg af partytelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/partytelte.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *