Et let og elegant partytelt med plads til alle!

Stort partytelt til når du holder stor fest for mange mennesker

Vi har netop lanceret en række nye spændende løsninger til, når du skal holde en fest, hvor der kommer rigtig mange gæster! Den største løsning er vores 16×8 m foldetelt, hvor du kan invitere over 100 gæster! Teltet er på imponerende 128 m2, men vi tilbyder også tilsvarende løsninger i mindre størrelser: 9×6 m, 12×6 m og 12×8 m. Og så har vi naturligvis alle vores almindelige partytelte og foldetelte, som også kan sættes sammen i det uendelige, så du altid har præcis det partytelt, som du skal bruge til netop den begivenhed – stor eller lille. De nye, fleksible løsninger er helt hvide med store rundbuevinduer, som giver det flotteste lysindfald.

Sammensatte partytelte giver plads og fleksibilitet

De forskellige partytelte er løsninger, der i al deres enkelthed består af tre eller fire FleXtents® Steel foldetelte. Hele sættet bliver leveret med forbindelsesbeslag, tagrender og samlestykker. På den måde kan du nemt og ubesværet skabe det smukke og store partytelt med plads til både gæster, buffet, musik, dans og underholdning. Du skal være opmærksom på, at du kan bruge dele af det store telt til at danne et eller flere mindre foldetelte, som kan bruges til mindre arrangementer. Vores innovative FleXtents® Steel foldetelte er det førende mærke i Europa, når det handler om transportable, fleksible og solide foldetelte.

Flot og rummeligt partytelt fra FleXtents®

De nye, store partytelte har solide rammer i kraftige, sekskantede stålrør, der giver maksimal styrke og holdbarhed. Det hvide cover er lavet af stærkt polyester i høj kvalitet. Tagcoveret har PVC-bagside, og sidevæggene har store rundbuevinduer, der sørger for både stil og stemning. Coveret er vandtæt, UV-bestandigt, pletafvisende og vaskbart! Når du opsætter et af de nye, store partytelte skal det ske ved at kombinere de forskellige rammer til et sammenhængende partytelt. Brug de medfølgende forbindelsesbeslag til at fastholde rammerne. Når du har monteret stellet eller rammen og trukket coveret henover, skal du lyne samlestykkerne på for at opnå den perfekte finish. Husk at montere tagrenden, så der ikke kan løbe vand ned i samlingerne. De store fodplader på stellet giver en stabil og solid forankring ved opsætning, men læs venligst sikkerhedsanvisningerne og sørg for, at hele konstruktionen er fastgjort og sikret. Til det anbefaler vi vores Safety Packs, der bl.a. indeholder stormstropper og jordspyd.

Innovative partytelte i letvægtsmaterialer

Når du arrangerer en privat fest eller et professionelt arrangement, er et foldetelt en hurtig, overkommelig og fleksibel løsning. Uanset, om du bestiller et af ​​vores nye, store partytelte eller du selv finder og sammensætter to eller flere foldetelte, så har du et utal af muligheder for at få netop det festtelt, som du skal bruge – til en fest, et professionelt event, et marked, en messe, koncert, sportsbegivenhed og noget helt andet. Med alt det forskellige tilbehør kan du vælge mellem langt over 1.800 forskellige foldetelte. Og så har vi ikke engang talt de mange muligheder, du har med et foldetelt med digitaltryk! Vi kan levere et foldetelt printed med dit layout, så du får et unikt foldetelt med dine farver, fotos og budskaber. Vores Xperter kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, hvis du leder efter et unikt partytelt eller foldetelt – til mange gæster eller noget helt andet. Se alle de forskellige FleXtents® foldetelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-festtelte.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *